Замах на помічника Зеленського: в МВС показали витягнуті кулі

Читать на русском

Зі стегна водія помічника президента Сергія Шефіра, який сьогодні був поранений під час замаху, лікарі витягли кулі.

Зі стегна водія помічника президента Сергія Шефіра, який сьогодні був поранений під час замаху, лікарі витягли кулі.

Ці докази показав міністр внутрішніх справ Денис Монастирський на своїй сторінці в Facebook в середу, 22 вересня.

«Водій Сергія Шефіра прооперований, зараз йому ніщо не загрожує. Перед тим, як відправитися до лікарні, він встиг вказати на місце, звідки здійснювалися постріли, що дозволило слідчим максимально оперативно і якісно здійснити огляд місця подій і необхідні слідчі дії. Тому ситуація на контролі», - розповів голова МВС.

Покарати винних: яка доля обіцянок політиків після резонансних злочинівПісля резонансних злочинів, на кшталт замаху на Сергія Шефіра, політики зазвичай обіцяють покарати винних. Чим це закінчується – в матеріалі.

Він додав, що до слідчо-розшуковим діям підключені кращі оперативники і слідчі Нацполіціі, кінологічної служби, Нацгвардії, співробітники СБУ.

Раніше повідомлялося про те, що водій Олександр Іванько, який постраждав під час сьогоднішнього замаху на першого помічника президента Сергія Шефіра, перебуває в стабільному стані, загроз для його життя немає.

Сьогодні вранці під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Зловмисники здійснили близько 10 пострілів. Три кулі влучили в водія, він в лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: