СБУ виявила розкрадання на 2 млн грн в «Укрзалізниці»

Читать на русском
Розкрадання в Укрзалізниці - Служба безпеки України викрила чергову корупційну схему. Привласнили близько 2 млн гривень.

Служба безпеки України викрила чергову корупційну схему в АТ «Укрзалізниця». Зловмисники привласнили близько 2 млн гривень.

За інформацією правоохоронців, схему організували двоє співробітників фірми-підрядника, яка виграла декілька десятків тендерів, інформує пресслужба СБУ.

Організована злочинність: скільки груп і організацій виявили в 2015-2021 рокахСкільки організованих груп і злочинних організацій було виявлено в Україні в 2015-2021 роках – на інфографіці.

Фігуранти вносили неправдиві дані про обсяги виконаних робіт. Зокрема, під час ремонту колісних пар зазначалося, що їхній ремонт проводився двічі, хоча насправді - лише один раз.

Вказано, що проведена співробітниками СБУ експертиза підтвердила зазначені махінації та завдані збитки УЗ у розмірі близько 2 млн гривень.

Наразі посадовим особам компанії повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Раніше у Сумській області на отриманні хабаря затримано службовця «Укрзалізниці». Він вимагав гроші за укладення договору на постачання питної води.

Нагадаємо, ми писали скільки груп і організацій виявили в 2015-2021 роках в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: