У Казахстані чоловік влаштував стрілянину по співробітниках виконавчої служби, п'ять загиблих

Читать на русском
Стрілець встиг вбити п'ятьох, в тому числі капітана і майора поліції. Самого стрільця знешкодили та затримали прибулі поліцейські підкріплення
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У казахстанському місті Алмати чоловік розстріляв судових приставів, які прийшли виселяти його з житла. П'ятеро людей було вбито.

Про це повідомляє Російська служба BBC.

Відзначається, що 20 вересня судові пристави в місті Алмати приїхали виселяти громадянина Казахстану 1967 року народження з його будинку згідно з судовою постановою. Однак чоловік зустрів приставів вогнем.

Крім виконавців, під обстрілом опинилися також дільничні інспектори поліції та співробітники департаменту з надзвичайних ситуацій, які повинні були бути присутніми при виселенні. Стрілець встиг вбити п'ятьох, в тому числі капітана і майора поліції. Самого стрільця знешкодили та затримали прибулі поліцейські підкріплення.

Открыл огонь по судебным приставам в Алматы. 5 человек погиблиНародное Слово

Нагадаємо, вранці 20 вересня в Пермському Державному університеті в Росії сталася стрілянина. 18-річний студент Тимур Бекмансуров у чорній масці відкрив вогонь на території вузу. Щоб врятуватися, студенти вистрибували з вікон. Інші закрилися в аудиторіях.

В результаті стрілянини загинули шестеро людей, 24 постраждали. Пізніше кількість загиблих зросла до восьми.

Спочатку повідомлялося, що стрілець загинув від отриманих ран при затриманні. Але пізніше стало відомо, що нападник вижив і знаходиться у важкому стані.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: