На Донеччині у старій скрині знайшли мертвими двох дітей

Читать на русском
Батьки залишили дітей самих вдома, а коли повернулися, то виявили відсутність. Правоохоронці Волновахи Донецької області встановлюють обставини смерті двох дітей.
mvs.gov.ua

Батьки залишили дітей самих вдома, а коли повернулися, то виявили відсутність. Правоохоронці Волновахи Донецької області встановлюють обставини смерті двох дітей.

Про це повідомляє поліція Донецької області.

Вчора, 18 вересня, о 18:30 до поліції надійшло повідомлення від 41-річної мешканки села Микільське Волноваського району про зникнення двох її неповнолітніх дітей.

Відомо, що жінка з чоловіком близько 4:30 поїхали працювати, залишивши дітей самих. Та коли повернулися, то доньки і сина вдома не було.

Дитяча смертність: скільки дітей помирає в Україні та з яких причинВ Україні за 2020 рік померли 3 тисячі 350 дітей віком до 17 років. Детальніше – на інфографіці.

«Діти раніше з дому не тікали. Родина перебуває на обліку в соцслужбах. Правоохоронці неодноразово проводили бесіди з батьками щодо недопущення зловживання алкогольними напоями та належного виконання батьківських обов’язків», – розповідають в поліції.

Для пошуків дітей було негайно розгорнуто комплекс слідчо-оперативних заходів. Під час огляду одного з закинутих будинків дітей знайшли в старій скрині без ознак життя. Наразі на місці події працює криміналістична служба. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, у Вінницькій області двоє дітей померли від отруєння. Ще однин підліток знаходиться у важкому стані.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: