Швейцарія посилила вимоги для в'їзду в країну

Читать на русском
З 20 вересня Швейцарія посилює вимоги для в'їзду в країну невакцинованим від COVID-19 туристам.
Фото з відкритих джерел

З 20 вересня Швейцарія посилює вимоги для в'їзду в країну невакцинованим від COVID-19 туристам.

Про це йдеться на сайті уряду Швейцарії.

Невакциновані туристи на кордоні повинні надати негативний ПЛР-тест для в'їзду в країну. Крім цього, необхідно буде здавати повторний тести після 4-7 днів перебування в країні. Також всі туристи повинні будуть заповнити при в'їзді спеціальну форму.

Внутрішні, міжнародні та кольорові: які сертифікати про вакцинацію є в УкраїніЯкі сертифікати про вакцинацію наразі можна отримати в Україні та де їх застосовувати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«Для відвідування ресторанів, кінотеатрів, виставок та інших місць культурного відпочинку потрібно мати сертифікат про вакцинацію, або негативний ПЛР-тест, або свідоцтво про те, що людина перехворіла, і у нього є антитіла», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, Латвія внесла Україну до списку країн, які несуть серйозний ризик для здоров'я населення. З 18 вересня правила в’їзду без поважної причини для українців змінюються. В’їзд, в тому числі з метою туризму, дозволено лише громадянам України, які мають COVID-сертифікати країн-членів ЄС, ЄЕП, Швейцарії та Великої Британії, а також мають COVID-сертифікати, які отримано у мобільному додатку «Дія» з QR-кодом для їх перевірки та є сумісними з діючою системою визнання сертифікатів про вакцинацію від COVID-19 у Латвійській Республіці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: