У Кривому Розі на підприємстві загинули люди, поліція відкрила провадження

Читать на русском
У Кривому Розі в суботу, 18 вересня, троє працівників одного з підприємств загинули під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.
Фото з відкритих джерел

У Кривому Розі в суботу, 18 вересня, троє працівників одного з підприємств загинули під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Про це повідомляє Криворізьке районне управління поліції.

Як вияснили правоохоронці, у Довгинцівському районі під час виконання робіт з підвищеною небезпекою трьох осіб затягнуло до насосу.

«За вказаним фактом внесли відомості до ЄРДР за ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України(порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою)», – йдеться в повідомленні.

Один з місцевих журналістів повідомив, що чоловіки були працівниками «Кривбасводоканалу». Вони не переконалися в безпеці, не заміряли вміст газів в приміщенні і їх затягнуло в насос.

Нагадаємо, в результаті аварії на шахті Червоний партизан на непідконтрольній території Луганської області загинули дев'ять гірників. Причина трагедії - обрив каната транспортної клітки, в якій шахтарів спускають в забій, а після закінчення зміни піднімають звідти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: