Азербайджан відповів на позов до суду ООН від Вірменії

Читать на русском
Азербайджан подасть до Міжнародного суду ООН позов проти Вірменії за порушення Єреваном Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.

Азербайджан подасть до Міжнародного суду ООН позов проти Вірменії за порушення Єреваном Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.

Раніше Вірменія подала на Азербайджан позов до суду ООН.

Війна в Нагірному Карабасі: три важливих уроки для УкраїниВійськове розв'язання проблеми Донбасу можливе тільки в разі невтручання Російської Федерації.

«У найближчі дні, на додаток до судового розгляду, ініційованого Азербайджаном проти Вірменії в ЄСПЛ в січні цього року, Азербайджан порушить судову справу з метою притягнути Вірменію до відповідальності за систематичні порушення Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації», - цитує МЗС Азербайджану керівника управління пресслужби відомства Лейлу Абдуллаєву.

За її словами, відтоді як Азербайджан поклав кінець незаконній окупації частини своїх територій з боку Вірменії, Баку ретельно документує і збирає докази грубих порушень прав людини щодо азербайджанців.

Як відомо, Вірменія подала на Азербайджан позов до суду ООН. На думку вірменської сторони, Азербайджан порушив Міжнародну конвенцію про ліквідацію всіх форм расової дискримінації, прийняту Генасамблеєю ООН в 1965 році.

Також наш оглядач писав, про уроки для України щодо війни в Нагірному Карабасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: