АМКУ оштрафував Ощадбанк на 13,8 млн грн

Читать на русском
Антимонопольний комітет України оштрафував державний Ощадбанк на 13,8 млн грн за концентрацію без дозволу.
Фото з відкритих джерел.

Антимонопольний комітет України оштрафував державний Ощадбанк на 13,8 млн грн за концентрацію без дозволу.

«Сьогодні, 16 вересня 2021 року Антимонопольний комітет України на своєму засіданні прийняв рішення про накладення штрафу в розмірі 13 881 615 гривень на акціонерне товариство «Державний ощадний банк України»(Ощадбанк - ред.) За здійснення концентрації без дозволу комітету», - йдеться в повідомленні.

Парламент готовий розширити повноваження АМКУРада ухвалила за основу законопроект 5431 щодо вдосконалення діяльності Антимонопольного комітету України.

Йдеться про отримання Ощадбанком у власність цілісного майнового комплексу споруд «Рибної ярмарки та комплексу по зберіганню, виробництву продуктів харчування для ТОВ« Логістик центр «Скандинавія», без отримання обов'язкового дозволу Антимонопольного комітету.

При визначенні розміру штрафу комітет врахував, що АТ «Державний ощадний банк України» факт вчинення ним порушення не визнав і перешкоджав розслідуванню.

Раніше Тимчасова адміністративна колегія АМКУ вже штрафувала Ощадбанк на 1 млн грн за неподання інформації на вимогу державного уповноваженого у встановлений ним термін.

Нагадаємо, АМКУ перевірить ціни на ПЛР-тестування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: