Учнів та вчителів у школах Львова тестуватимуть на COVID

Читать на русском
У Львові учнів й вчителів перевірятимуть на коронавірус. Цього тижня антиген-скринінг запровадять в одному з навчальних закладів міста.
Фото - tvoemisto.tv

У Львові учнів й вчителів перевірятимуть на коронавірус. Цього тижня антиген-скринінг запровадять в одному з навчальних закладів міста.

За словами заступника мера Львова Андрія Москаленка, щоранку в одній зі шкіл міста лікарі тестуватимуть учнів й вчителів на коронавірус. Через деякий час скринінг запровадять й в інших навчальних закладах, пише Zaxid.

Україна скоро перейде в «жовту» зону: кого торкнеться карантин і що буде забороненоУкраїна перейде в жовту зону карантину. Що буде заборонено, як будуть працювати школи і коли оголосять повний локдаун – в матеріалі.

«Процедуру робитимуть вранці перед навчанням. А опісля неї зможемо простежити динаміку захворювання, адже саме освітні заклади є місцем, де теоретично й практично передається інфекція. Відтак ми будемо думати про наступні кроки»,- додав Москаленко.

Нагадаємо, за весь час пандемії коронавірусу в Україні захворіли - 2,3 млн людей, одужали - 2,2 млн. Летальних випадків - 54 360.

Нагадаємо, в Україні з початком осені погіршилася ситуація із захворюваністю на COVID-19. Через це вже найближчим часом вся країна перейде з «зеленої» в «жовту» зону карантину. Які заборони діють в «жовтій» зоні і чи будуть послаблення для вакцинованих - в матеріалі «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: