ДТП з українцями у Туреччині: з'явилися подробиці від МЗС

Читать на русском
ДТП у Туреччині, в якій постраждали 35 українців, ймовірно, сталася через серцевий напад у водія автобуса. Він помер на місці.
hurriyet.com.tr

ДТП у Туреччині, в якій постраждали 35 українських громадян, ймовірно, сталася через серцевий напад у водія автобуса.

Про це повідомив прессекретар МЗС України Олег Ніколенко у коментарі Інтерфакс-Україна в понеділок, 13 вересня.

Туреччина у вересні впровадить нові правила для туристівУ Туреччині з 6 вересня набувають чинності нові правила карантину для невакцинованих громадян.

«У понеділок вранці поблизу міста Ментеше в провінції Мугла сталася дорожньо-транспортна пригода за участю туристичного автобусу. За попередньою інформацією, в автобусі перебував 41 громадянин України. 35 українських туристів отримали травми легкої та середньої тяжкості. Зараз їм надається необхідна медична допомога. Загроз життю немає», - розповів Ніколенко.

Також він назвав ймовірну причину аварії.

«Ймовірно, водій - громадянин Туреччини - не впорався з керуванням через серцевий напад. Він загинув на місці аварії», - додав він.

За даними дипломата, консульство України в Анталії взаємодіє з турецькими правоохоронцями для з'ясування всіх обставин ДТП, встановило зв'язок з туроператором і страховою компанією, яка має покрити витрати на лікування.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Туреччині туристичний автобус потрапив в ДТП на автодорозі Мугла-Денізлі. Він зіткнувся зі студентським маршрутним автобусом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: