Через ДТП на Сумщині травмовано трьох дітей

Читать на русском
У ДТП на Сумщині травмовано трьох неповнолітніх дітей. ДТП сталася на автодорозі Батурин-Конотоп-Суми.

У ДТП на Сумщині травмовано трьох неповнолітніх дітей. ДТП сталася на автодорозі Батурин-Конотоп-Суми.

«Попередньо встановлено, що автомобіль «ВАЗ 2109», під керуванням 32-річного чоловіка, виїхав на зустрічну смугу без включеного світла фар, в результаті чого скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «МАН». Обидва авто отримали значні механічні пошкодження», - повідомили у пресцентрі Національної поліції в Сумській області.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Травми різної тяжкості отримали водій і пасажири автомобіля «ВАЗ».

«Троє неповнолітніх дітей 12-ти, 10-ти і 4-х років доставлені в Сумську обласну клінічну лікарню», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо вчора у Києві сталася ДТП за участі патрульної поліції, є потерпілі.

Також «Слово і діло» розібралося, скільки грошей витратили на безпеку учасників дорожнього руху, скільки планують витратити в майбутньому, і чи українцям дійсно безпечніше пересуватися автотранспортом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: