У Росії загинув голова МНС

Читать на русском
У Росії загинув міністр у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійних лих Євген Зінічев.

У Росії загинув міністр у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійних лих Євген Зінічев.

Про це повідомляють РІА Новости.

«З великим сумом повідомляємо, що під час виконання службового обов'язку, перебуваючи в Норильську на міжвідомчих навчаннях із захисту арктичної зони від надзвичайних ситуацій, рятуючи життя людини, трагічно загинув голова МНС Євген Зінічев», - повідомляють в російському відомстві.

За словами одного з джерел, Зінічев загинув під час відомчої зйомки, коли намагався утримати співробітника знімальної групи, котрий послизнувся на краю обриву.

Зйомки були під час навчань для навчального фільму МНС. Співробітник знімальної групи також загинув.

Зінічев очолював міністерство з 2018 року. Йому було 55 років.

Очолюване Зінічевим МНС РФ регулярно відправляє бойовикам на Донбас російські «гумконвої», під виглядом яких окупанти неодноразово провозили до ОРДЛО зброю і боєприпаси. У зворотному напрямку машини також використовують для вивезення тіл загиблих російських військовослужбовців, які брали участь у боях проти української армії на боці терористичних організацій.

Раніше в Грузії після сходження на гору загинув український альпініст.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: