Російського телеведучого і пропагандиста Дмитра Кисельова госпіталізували з COVID-19

Читать на русском
Відзначається, що Кисельов працював до тих пір, поки у нього не розвинулася двостороння пневмонія з ураженням легенів 25-50%
Дмитро КисельовФото РІАН

Відомий російський телеведучий, пропагандист Кремля Дмитро Кисельов госпіталізований в Москві в стані середньої тяжкості через захворювання коронавірусом.

Про це повідомляє Mash.

Відзначається, що Кисельов працював до тих пір, поки у нього не розвинулася двостороння пневмонія з ураженням легенів 25-50%. Скільки людей він встиг заразити, поки ходив на роботу - невідомо. В коментарі російському РИА Новости Кисельов підтвердив, що у нього саме коронавірус.

Ситуація загострюється: чого очікувати від осіннього спалаху коронавірусуСитуація з коронавірусом в Україні почала загострюватись. Коли буде новий спалах COVID-19 та чи варто готуватися до локдауну, читайте у матеріалі Слово і діло.

«Була висока температура, за 38, мене госпіталізували, але лікування дало хороший результат, зараз температура вже нормальна - це позитивна відповідь на лікування. Прогноз оптимістичний» - заявив він.

Телеведучий Дмитро Кисельов очолює російський пропагандистський медіа-холдинг. Особливу популярність він отримав з 2014 року, коли регулярно озвучував на адресу України, США і країн Заходу войовничі заяви з телеекрану. Найбільш ходовим серед них став вислів «У радіоактивний попіл».

Нагадаємо, у ВООЗ заявили, що світ вийшов на плато по захворюваності коронавірусом. Однак, ця «рівнина» знаходиться на досить високому рівні.

Україна наближається до «жовтої» зони. Найбільш небезпечна епідемічна ситуація зараз у трьох областях. Там можуть посилити адаптивний карантин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: