У Києві почав зростати рівень захворюваності на грип та ГРВІ

Читать на русском
У Києві за тиждень рівень захворюваності на грип та ГРВІ зріс більше, ніж у половину (у порівнянні з попереднім тижнем).
ілюстративне фотофото з відкритих джерел

У Києві за минулий тиждень рівень захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції виріс більше, ніж у половину (у порівнянні з попереднім тижнем).

Про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на Київський міський центр з контролю і профілактики хвороб МОЗ у понеділок, 6 вересня.

Ситуація загострюється: чого очікувати від осіннього спалаху коронавірусуСитуація з коронавірусом в Україні почала загострюватись. Коли буде новий спалах COVID-19 та чи варто готуватися до локдауну, читайте у матеріалі Слово і діло.

«У столиці за 35-й тиждень 2021 року зареєстроване 6 444 хворих на грип та ГРВІ, в тому числі, і на COVID-19. Рівень захворюваності нижчий епідемічного порогу на 71%. Зараз показник захворюваності становить 217,5..Спостерігається зростання захворюваності на 55,6% в порівнянні з попереднім тижнем, який стався за рахунок як дорослого, так і дитячого населення. Так, дітей захворіло - 2797 (ріст на 43,1%), дорослих - 3647 осіб (зростання на 66,2%)», - йдеться у повідомленні.

Як уточнюється, діти складають 43,3% в структурі захворюваності. З них 36,6% - діти шкільного віку. При цьому серед школярів захворюваність зросла на 46,1% - зареєстровано 1023 випадки.

У лікарні за тиждень госпіталізовано 346 осіб (з них 78 дітей).

Нагадаємо, в Україні за добу зафіксували 773 нових випадків коронавірусу.

Головний санлікар заявив, що уникнути локдауну восени не вдасться.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: