В Умані почав роботу оперативний штаб, який подбає про порядок на Рош га-Шана

Читать на русском
В Умані Черкаської області запрацював міжвідомчий оперативний штаб для вчасного реагування на події під час святкування Рош га-Шана.
www.npu.gov.ua

В Умані Черкаської області запрацював міжвідомчий оперативний штаб для вчасного реагування на події під час святкування Рош га-Шана.

Про це повідомляє Нацполіція.

Відомо, що до складу штабу включені представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України, Державної міграційної служби та Національної поліції України.

«Для оперативного реагування на всі події під час святкування Рош га-Шана розпочав роботу міжвідомчий оперативний штаб. Зокрема визначено основні завдання із забезпечення правопорядку у місці паломництва та організації реагування на всі події, у тому числі техногенного характеру», – розповів Олександр Фацевич, заступник голови Нацполіції.

Правоохоронці також зазначають, що разом із ними будуть поліцейські Держави Ізраїль, які прибули 3 вересня.

Нагадаємо, до складу іноземної делегації входять представники вибухотехнічних підрозділів, спецпідрозділів, оперативних служб, які також надають допомогу українській поліції в забезпеченні порядку та комунікації із паломниками.

Як відомо, наступ нового 5782 року за іудейським календарем розпочнуть святкувати ввечері 6 вересня. Святкування триватимуть до вечора 8 вересня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: