На Житомирщині автобус зіткнувся з вантажівкою, є загиблий та постраждалі

Читать на русском
В Житомирській області у суботу, 4 вересня, сталася аварія за участі міжнародного автобуса та автовоза.
www.npu.gov.ua

В Житомирській області у суботу, 4 вересня, сталася аварія за участі міжнародного автобуса та автовоза.

Про це повідомляє поліція Житомирської області.

У суботу, 4 вересня, на 177 км автодороги Київ – Чоп у Пулинській територіальній громаді сталася аварія. Близько 4:18 до поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що поблизу с. Стрибожа горить автобус. На місце події виїхали і нині продовжують працювати поліцейські.

Правоохоронці встановили, що водій автобуса «Neoplan», 30-річний житель Миколаївської області, який здійснював рейс з Польщі до Маріуполя, допустив зіткнення з автовозом під керуванням 40-річного жителя Запоріжжя.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

«Після пригоди виникло загоряння автобуса. У ньому знаходились 25 пасажирів, усі українці. Унаслідок події загинув другий водій «Неоплана» (який відпочивав) та наразі відомо про 11 пасажирів, яким знадобилась медична допомога. Повні анкетні дані загиблого і травмованих встановлюються», – зазначають в повідомленні.

Триває з'ясування усіх обставин ДТП.

Нагадаємо, На Львівщині сталася ДТП у якій загинули три людини. За інформацією правоохоронців, аварія сталася у місті Рудки Львівської області. Водій сідлового тагяча «Рено» не вправся з керуванням, виїхав на тротуар, збив електроопору та в'їхав у продуктовий магазин.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: