Українські спортсмени завоювали ще три медалі на Паралімпіаді-2020

Читать на русском
За сьогоднішній день, 31 серпня, українські спортсмени отримали ще три медалі на Паралімпійських іграх у Токіо - два срібла і одну бронзу.

За сьогоднішній день, 31 серпня, українські спортсмени отримали ще три медалі на Паралімпійських іграх у Токіо - два «срібла» і одну «бронзу».

Про це повідомила пресслужба Міністерства молоді та спорту.

«Двоє українців, дебютантів Паралімпіади, завоювали срібну і бронзову нагороди в штовханні ядра серед чоловіків в класі F20», - йдеться в повідомленні.

Олімпійські ігри-2020: які призові отримають українські медалістиУкраїнські медалісти на Олімпіаді 2020 отримають 33,9 млн гривень призових. Як було в попередні роки – на інфографіці.

Максим Коваль штовхнув ядро ​​на 17.34 метра з третьої спроби і посів другий рядок на п'єдесталі в Токіо.

Олександр Яровий був близький до свого співвітчизника і штовхнув ядро ​​на 17.3 метра. Цей результат приніс спортсмену паралімпійську «бронзу».

Бігунка Юлія Шуляр також додала бронзову медаль до скарбнички Національної паралімпійської збірної України на дистанції 400 метрів серед жінок у класі T20.

Всього на рахунку України 66 медалей. З них - 15 «золотих», 32 «срібні» і 19 «бронзових».

Раніше повідомлялося про те, що український плавець Максим Кріпак здобув другу золоту медаль Паралімпіади-2020 в Токіо і встановив новий світовий рекорд.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: