У МОЗ назвали новий перший симптом коронавірусу

Читать на русском
В Україні почастішали випадки захворювання на COVID-19 людей молодшого та середнього віку, а серед перших симптомів  -  розлади шлунково-кишкового тракту.
Слово і діло

В Україні почастішали випадки захворювання на COVID-19 людей молодшого та середнього віку, а серед перших симптомів коронавірусної хвороби лікарі називають розлади шлунково-кишкового тракту.

«Збільшилася кількість хворих, у яких першим симптомом хвороби є розлади шлунково-кишкового тракту. Цього не спостерігалося так часто при попередній хвилі. Також більшість хворих, які є зараз, мають тяжкі ураження легень», — розповів головний лікар Львівської обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко, цитує його МОЗ.

Ситуація загострюється: чого очікувати від осіннього спалаху коронавірусуСитуація з коронавірусом в Україні почала загострюватись. Коли буде новий спалах COVID-19 та чи варто готуватися до локдауну, читайте у матеріалі Слово і діло.

Також у міністерстві зазначили, що у шпиталізованих хворих останнім часом не виявляється симптом втрати нюху та смаку.

Нагадаємо, ми писали чого очікувати від осіннього спалаху коронавірусу та коли можливий новий локдаун.

Також «Слово і діло» пропонує подивитися, якою була динаміка вакцинації з моменту призначення міністром охорони здоров'я Віктора Ляшка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: