Єнін покинув МЗС і отримав посаду в МВС

Читать на русском
Євгенія Єніна перевели з МЗС України на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.
Євген Єнінфото МЗС України

Євген Єнін, який обіймав посаду заступника голови МЗС України, призначений першим заступником міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Про це йдеться в розпорядженні Кабінету міністрів від 30 серпня цього року. Документ підписав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Геращенка знову призначили в МВСАнтона Геращенка призначили радником міністра внутрішніх справ. У повідомленні на сайті Держприкордонслужби повідомили, що він взяв участь у міжвідомчій нараді.

«Призначити Єніна Євгена Володимировича першим заступником Міністра внутрішніх справ України з 7 вересня 2021 року», - сказано в розпорядженні.

Як відомо, Єнін у 2011 році обіймав посади секретарів ряду країн територіального департаменту МЗС України. З листопада 2012 року по грудень 2014 року працював радником посольства України в Італійській Республіці.

У 2014-2016 він був посланцем посольства України в Італії. З червня 2016 року по квітень 2019 року обіймав посаду заступника Генерального прокурора України. Після неї знову повернувся до МЗС на посаду заступника міністра закордонних справ (з 15 квітня 2020 року по 30 серпня 2021 року).

Нагадаємо, Єнін назвав причини своєї відставки з посади заступника генпрокурора України у 2019 році.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: