Поліція Умані перейшла на посилений режим перед приїздом хасидів

Читать на русском
В Умані понад півсотні патрульних нестимуть службу в місцях проживання і паломництва хасидів, які приїдуть на Рош ха-Шана.

В Умані Черкаської області понад півсотні патрульних нестимуть службу в місцях проживання і паломництва хасидів, які приїдуть на свято Рош ха-Шана.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Для паломників змінили правила в'їзду в УкраїнуПаломники будуть зобов'язані дотримуватися соціальної дистанції, маскового режиму, проходити температурний скринінг.

«Понад півсотні патрульних поліцейських Черкас, Києва, Дніпра, Житомира, Вінниці та Одеси протягом двох тижнів будуть забезпечувати безпеку як місцевих жителів, так і іноземних гостей під час святкування Рош га-Шана», - йдеться в повідомленні.

Крім того, до превентивної відпрацювання міста та району приєдналися представники місцевого формування «Штурм».

«Черкаська поліція готова до забезпечення громадського порядку та безпеки громадян в Умані, і тепер правоохоронці несуть службу в посиленому режимі», - підкреслили в Нацполіціі.

Нагадаємо, в цьому році в Умані святкування іудейського Нового року Рош ха-Шана також пройде в умовах карантину.

Паломники, які перетинають кордон України, повинні обов'язково мати поліс страхування і негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19 (або сертифікат про повну вакцинацію).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: