У Львівській області в результаті ДТП загинула дівчинка

Читать на русском
У суботу, 28 серпня, у Львівській області в селі Підберізці сталося ДТП, в результаті якої загинула 11-річна дівчинка. Також до лікарні госпіталізували 4 осіб.

У суботу, 28 серпня, у Львівській області в селі Підберізці сталося ДТП, в результаті якої загинула 11-річна дівчинка. Також до лікарні госпіталізували 4 осіб.

Про це повідомляє пресслужба поліції регіону.

Аварія трапилася в суботу, 28 серпня, близько 11.30.

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля ДАФ із напівпричепом, 64-річний житель Стрийського району, здійснив зіткнення з автомобілем Хонда, яким керував житель Тернополя, 48-ми років. Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася фз автомобілями Міцубісі під керуванням 48-річного жителя міста Дубляни та Мерседесом Спринтер, який перевозив причіп із автомобілями, за кермом авто знаходився житель Івано-Франківської області», - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП госпіталізація знадобилася водієві та пасажирці Хонди, водієві Міцубісі і його 11-річній пасажирці.

Попри зусилля лікарів, дівчинка від отриманих травм померла.

Відкрито кримінальне провадження. Винному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше в Рівненській області мікроавтобус потрапив у ДТП, є жертви.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: