У Львівській області в ДТП загинуло три особи

Читать на русском
Постраждалих із травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано. В гасінні вогню і деблокуванні людей брали участь 12 рятувальників.

У Львівській області в селі Попелі трапилася аварія, в результаті якої загинуло три особи, а ще шестеро отримали травми.

Про це інформує пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

ДТП в Україні: скільки людей травмується і гине на дорогахВ Україні за пів року сталося 86,5 тисяч ДТП, в результаті загинули 1,3 тис. осіб і 12,8 тис. – постраждали.

«24 серпня о 23:05 в с. Попелі Дрогобицького району на автодорозі Т-14-15 Мостиська-Самбір-Борислав сталося зіткнення двох легкових автомобілів із подальшим загорянням. У результаті ДТП загинули 3 особи (з них 1 дитина, 2005 р.н.) та травмовано 6 осіб (із них одна дитина, 2004 р.н.)», - йдеться в повідомленні.

Постраждалих із травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано. В гасінні вогню і деблокуванні людей брали участь 12 рятувальників.

Нагадаємо, в Одесі сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів. Один з них протаранив зупинку громадського транспорту, постраждав чоловік.

Також відзначимо, в Запорізькій області на автодорозі Харків-Сімферополь сталася дорожньо-транспортна пригода.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: