Ситуація на Донбасі: більш ніж 10 обстрілів, є поранені

Читать на русском
Від початку поточної доби, 28 серпня, на Донбасі бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню.

Від початку поточної доби, 28 серпня, на Донбасі бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

У районі Троїцького противник обстріляв українські позиції з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Під Світлодарськом противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Україна в ТКГ назвала можливу причину загострення на ДонбасіЗагострення ситуації на Донбасі може бути пов'язано з майбутньою зустріччю Володимира Зеленського з Джо Байденом.

У напрямку Авдіївки російські найманці тричі обстріляли позиції підрозділів ОС із мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів.

Також була обстріляна цивільна інфраструктура Авдіївки - із застосуванням мінометів калібру 120 мм і артилерії калібру 122 мм. У результаті обстрілу пошкоджено об'єкти інфраструктури. Постраждалих серед цивільного населення немає.

Під населеним пунктом Красногорівка найманці вели вогонь з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів. Під Водяним, що біля Донецька, окупанти обстріляли українські позиції з мінометів калібру 82 мм.

Біля Травневого найманці вели вогонь із автоматичних станкових гранатометів, під Луганським - двічі обстріляли українські позиції зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Крім того, на кордоні Луганської та Донецької областей зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу Орлан-10 з перетином лінії розмежування.

У результаті обстрілу четверо військовослужбовців отримали осколкові поранення, ще 4 - бойові травми. Після надання першої медичної допомоги поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я захисників - задовільний.

Українські підрозділи відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, через обстріли в Донецькій області змінили рух поїздів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: