Теракти в Кабулі: зросла кількість загиблих

Читать на русском
Кількість загиблих у результаті серії терактів у афганській столиці Кабулі знову зросла - ЗМІ повідомляють про 103 загиблих. З них не менш ніж 13 - американські військові.

Кількість загиблих внаслідок серії терактів в афганській столиці Кабулі знову зросла - ЗМІ повідомляють про 103 жертви. З них щонайменше 13 - американські військові.

Про це інформує видання The Wall Street Journal.

До цього була інформація про 90 загиблих. А в Вашингтоні підтвердили інформацію про те, що від отриманих ран помер 13-й солдат США.

Феномен «Талібану»: чи насправді в Афганістані занепала цивілізаціяВ Афганістані занепала не цивілізація. В Афганістані занепав політичний режим. Політичний режим, складність якого могла підтримуватися винятково за рахунок зовнішньої допомоги.

Пізніше представник «Талібану» заявив, що загинули щонайменше 28 талібів зі 103.

«Ми втратили більше людей, ніж американці», - сказав він.

Нагадаємо, 26 серпня в Кабулі сталася серія потужних вибухів.

Кілька вибухів сталися 26 серпня поблизу аеропорту Кабула. Терорист підірвав себе поряд з готелем Baron Hotel, в якій зупиняються іноземці.

Другий вибух стався біля будівлі Міністерства закордонних справ Афганістану. ЗМІ також повідомляли, до трагедії причетне терористичне угруповання ІДІЛ.

Президент США Джозеф Байден віддав наказ збройним силам Сполучених Штатів готуватися до завдання ударів відплати по терористичній організації ІДІЛ, яка взяла на себе відповідальність за терористичну атаку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: