Вибух у Казахстані: на складах зберігалося понад 500 тонн тротилу

Читать на русском
На складі у військовій частині на півдні Казахстану, де стався вибух, зберігалося понад 500 тонн тротилу.
фото haqqin.az

На складі у військовій частині на півдні Казахстану, де стався вибух, зберігалося понад 500 тонн тротилу. Загальна площа пожежі склала майже 700 кв. метрів.

Про це повідомив офіційний представник МНС республіки Талгат Уалі, передає Інтерфакс-Україна.

Прокуратура завершила розслідування справи про вибухи на складах у СватовомуПрокуратура завершила досудове розслідування стосовно двох військовослужбовців ЗСУ у справі про вибухи на складах у місті Сватове.

За його словами, зараз пожежею охоплено будівлю складу по всій площі - це 697 квадратних метрів. Радіус розльоту осколків склав до 2-х км. До гасіння пожежі можуть залучити вертольоти.

Талгат Уалі уточнив, надалі сили і засоби МНС будуть залучені до повернення жителів на постійне місце дислокації, і до відновлення шляхів залізничного транспорту і автомобільних доріг.

Нагадаємо, у Казахстані на території військової частини у четвер, 26 серпня, стався вибух. Під час ліквідації наслідків пожежі загинули п'ятеро людей.

Голова Міністерства оборони Казахстану Нурлан Єрмекбаєв заявив про намір піти у відставку після серії вибухів на складі військової частини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: