Ізраїль завдав авіаударів по об'єктах ХАМАС у Секторі Газа

Читать на русском
Ввечері 23 серпня та вночі 24 серпня ВПС ЦАХАЛ завдали ударів по об'єктах терористичної організації ХАМАС на території сектора Газа.
GettyImages

Ввечері 23 серпня та вночі 24 серпня ВПС ЦАХАЛ завдали ударів по об'єктах терористичної організації ХАМАС на території сектора Газа.

Про це повідомляє ізраїльське агентство Newsru.co.il.

«Армія Ізраїлю повідомила про нанесення ударів по декількох цілях в секторі Газа у відповідь на запуск повітряних куль із запальними пристроями на ізраїльську територію. Ізраїль заявив, що буде протидіяти терористичній діяльності з Гази», – йдеться в повідомленні.

Ізраїль та Палестина: історія конфліктуІзраїльсько-палестинський конфлікт триває більше 70 років. З чого все почалося – на відео Слово і діло.

Бойовики ХАМАС намагалися обстрілювати ізраїльські літаки з кулеметів. У відповідь був атакований тунель терористів ХАМАС у Хан-Юнісі, на півдні сектора. Також були випущені ракети по об'єкту на схід від району Аз-Зайтун, на схід від міста Газа.

Нагадаємо, 22 серпня Ізраїльські військові завдали удару по чотирьох об'єктах з виробництва зброї і складах «ХАМАС». Ізраїльська газета Times of Israel тоді писала, що сили оборони Ізраїлю завдали ракетних ударів по об'єктах зберігання зброї ХАМАС у Секторі Гази після того, як на кордоні під час масових заворушень важко поранили їхнього 21-річного прикордонника.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: