На Черкащині намагались зірвати виступ Зеленського, декілька осіб затримали

Читать на русском
Володимир Зеленський взяв участь у піднятті прапора України в географічному центрі країни в Черкаській області. Його виступ намагалися зірвати.
t.me/nationalcorps/9678

Володимир Зеленський взяв участь у піднятті прапора України в географічному центрі країни в Черкаській області. Його виступ намагалися зірвати.

Про це повідомили у поліції Черкаської області.

Сьогодні, 23 серпня, у Черкаській області під час заходів за участю Президента України, присвячених підняттю Державного Прапора, група невідомих осіб намагалася зірвати виступ Зеленського.

«Кілька чоловіків намагалися встановити звукопідсилювальну апаратуру у місці проведення заходу з участю керівництва держави. При цьому в учасників акції не було відповідних дозволів», – йдеться в повідомленні.

Шістьох чоловіків, які не виконували законних вимог поліцейських і порушували громадський порядок їх затримали та доставили до місцевого відділку.

Наразі встановлюються дані правопорушників та надається правова кваліфікація їхнім діям.

Нагадаємо, 23 серпня в Україні відзначають День Державного прапора. Урочистості відбудуться на території Національного музею історії України у Другій світовій війні. поліції нагадали, що через заплановані заходи, які присвячені Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України, буде перекрито руху транспорту в Києві.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: