Суд заарештував одного з нападників на журналіста на Банковій

Читать на русском
Побили журналіста на Банковій. Одного з нападників Микиту Губського заарештували на 2 місяці. Він буде під вартою до 16 жовтня.
Фото: facebook.com/graty.me

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у побитті журналіста після акції під Офісом президента у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Як пишуть Букви, запобіжний захід було обрано Микиті Губському, уродженцю Львова.

У Києві після акції протесту побили журналіста: чи обіцяють політики якось захищати ЗМІВолодимир Зеленський обіцяв не допустити переслідування за критику влади, а Дмитро Разумков – вільний доступ журналістів в Раду.

Він знаходитиметься під вартою до 16 жовтня.

«Клопотання задовольнити. Застосувати до Губського Микити Сергійовича, 2001 року народження, громадянина України, уродженця міста Львів, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 16 жовтня 2021 року включно в межах терміну досудового розслідування», – йдеться в рішенні суду.

Нагадаємо, після акції протесту під Офісом президента на кореспондента видання «Букви» Олександра Кужельного було скоєно напад. Нападники знімали все, що відбувається, і згодом опублікували відеозапис.

Пізніше у «Нацкорпусі» заявили, що молодики вже «понесли покарання», а також перепросили у журналіста.

Наші аналітики з'ясували, чи обіцяють політики якось захищати ЗМІ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: