У Львівській області від дельта-штаму помер чоловік

Читать на русском
За даними медиків, померлий від дельта-штаму львів'янин був у групі ризику і при цьому не був вакцинований від коронавірусу
Ілюстративне фотоGetty Images

У Львівській області, попри всі зусилля медиків, помер 36-річний українець, який заразився дельта-штамом коронавірусу.

Про це 21 серпня повідомила головний санітарний лікар Львівщини Наталія Іванченко у Facebook.

«Дельта-штам коронавірусу забрав життя жителя Стрийського району Львівщини, якому було всього 36 років. Він був не вакцинований. За межі Львівщини не виїжджав. Дельта-штам був підтверджений референс-лабораторією Центру громадського здоров'я МОЗ України» - написала вона»

Морозиво або тюремний строк: як країни мотивують населення вакцинуватисяУ США і Гонконгу серед вакцинованих проводять лотереї, в Росії – роздають морозиво. На Філіппінах за відмову робити щеплення погрожують в'язницею.

Львів'янина доставили в лікарню ще 13 серпня в дуже важкому стані. Його відразу ж помістили в палату інтенсивної терапії, потім - в реанімацію, але врятувати його не вдалося, хоча лікарі всі вісім днів не відходили від хворого, який був на ШВЛ.

За словами Іванченка, загиблий мав супутню патологію - цукровий діабет, тобто входив до групи ризику, яку належить вакцинувати в першу чергу. З усім тим, він був не вакцинований від коронавірусу.

Нагадаємо, 19 серпня в Тернопільській області зафіксували першу смерть від коронавірусу штаму «Дельта».

До цього в місті Кременець Тернопільської області дельта-штам коронавірусу виявили у 9-місячної дитини, яку госпіталізували разом з матір'ю.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: