Кількість випадків дельта-штаму різко зросла – МОЗ

Читать на русском
Станом на ранок, 13 серпня, в Україні вже зафіксували 300 випадків дельта-штаму коронавірусу. Відомо, що число випадків різко зросло вдвічі.
Фото МОЗ

Станом на ранок, 13 серпня, в Україні вже зафіксували 300 випадків дельта-штаму коронавірусу. Відомо, що число випадків різко зросло вдвічі.

Про це повідомив головний санітарний лікар Ігор Кузін в інтерв'ю Суспільному.

Він також уточнив, що в Києві зареєстрований 21 випадок.

Морозиво або тюремний строк: як країни мотивують населення вакцинуватисяУ США і Гонконгу серед вакцинованих проводять лотереї, в Росії – роздають морозиво. На Філіппінах за відмову робити щеплення погрожують в'язницею.

Нагадаємо, за минулу добу, 12 серпня, в Україні було зафіксовано 1263 нових підтверджених випадки коронавірусу. З них 73 дітей та 52 медпрацівники.

Раніше ми повідомляли, що в Україні станом на 12 серпня 2021 роки не зафіксовано циркуляції йота-штаму коронавірусу. Не відмічено жодного випадку захворювання цим штамом.

Кузін зазначив, що точні цифри по дельта-штаму в Україні вченим невідомі, але повідомлень про йота-штам поки що не надходило. Він додав, що цей штам не такий новий, як повідомляють в США - на сьогоднішній день мінімум 28 країн повідомили про нього, починаючи з листопада 2020 року. В Україні цей штам не потрапляв.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: