В Міноборони Азербайджану заявили про обстріл з боку Вірменії

Читать на русском
У відомстві зазначають, що ввечері 20 серпня вірменські військові відкривали вогонь зі снайперських гвинтівок, автоматів і кулеметів.
mod.gov.az

У відомстві зазначають, що ввечері 20 серпня вірменські військові відкривали вогонь зі снайперських гвинтівок, автоматів і кулеметів.

Про це йдеться на сайті Міноборони Азербайджану.

«20 серпня з 18:58 до 23:53 підрозділи збройних сил Вірменії з позицій в населених пунктах Йухари загаль, Гюней і Йухари Шорджа Басаркечярского району, Йухари мехраб Бердського району зі снайперських гвинтівок, автоматів і кулеметів періодично піддавали обстрілу позиції Азербайджанської Армії в напрямку населених пунктів Йелліджа і Істісу Кяльбаджарского району, Гаралар Товузского району і Галакенд Гедабекского району», – йдеться в повідомленні.

Також відкривали вогонь в напрямку позицій підрозділів азербайджанської армії в районі села Чагадюз Ходжавендского району та міста Шуша.

Зазначають, що втрат серед особового складу азербайджанської армії немає.

Крім цього, 21 серпня з 12:30 до 13:45 підрозділи збройних сил Вірменії періодично обстрілювали позиції азербайджанської армії в напрямку населеного пункту Гейдарабад Садаракского району Нахчиванської Автономної Республіки.

Нагадаємо, раніше Азербайджан і Вірменія звинуватили один одного в провокаціях на північно-східному напрямку кордону, з боку вірменських солдатів тоді були втрати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: