Стала відома наступна тема форуму «Україна 30»

Читать на русском
У неділю, 22 серпня, пройде черговий форум Україна 30, який буде присвячений українським захисникам.
facebook.com/Forum.Ukraine30

У неділю, 22 серпня, пройде черговий форум «Україна 30», який буде присвячений українським захисникам.

Про це йдеться в Telegram-каналі форуму.

Зазначають, що на його полях пройде IV Міжнародний волонтерський і ветеранський форум «Україна 30. Захисник».

Офіційне відкриття о 10:30. На форумі виступлять міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Також запланований виступ президента України Володимира Зеленського. Він буде закривати форум о 16:00.

За рік «перемир'я» на Донбасі було зафіксовано понад 2 тисячі обстрілівРік тому на Донбасі набув чинності режим припинення вогню. Його підсумок – більш як 2 тисячі обстрілів і 53 загиблих військових.

Всеукраїнський форум «Україна 30» стартував 8 лютого. Всього було заплановано 30 заходів, які повинні були проходити щотижня.

Нагадаємо, окупаційна влада так званої «ЛНР» проведе військові збори напередодні Дня Незалежності. На військові збори, які відбудуться з 23 по 27 серпня, збирають тисячу осіб з числа «приписаних до складу резервних формувань, в Народну міліцію ЛНР». Також до зборів доручено залучити 72 одиниці транспортних засобів «для комплектування підрозділів».

Додамо, уряд зареєстрував у Верховній раді законопроєкт «Про державну політику перехідного режиму». Документ потрібен, щоб уніфікувати підходи до тимчасово окупованих територій, реінтегрувати їхніх жителів і сприяти подоланню наслідків російської агресії. Головні моменти із законопроєкту – на інфографіці «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: