Семенченко на суді заявив про безстрокове голодування

Читать на русском
Семенченко заявив, що оголошує безстрокове голодування. Апеляційний суд Києва знову переніс розгляд його скарги на запобіжний захід.
Фото з відкритих джерел.

Апеляційний суд Києва переніс розгляд скарги на запобіжний захід екснардепу Семену Семенченку у вигляді утримання під вартою. Політик під час суду заявив, що оголошує безстрокове голодування.

«Зламати українського добровольця нікому не вдасться! Ми вистояли проти ворога в 2014, вистоїмо і зараз», - написав екснардеп у Facebook.

Скільки днів проводили в СІЗО народні депутатиНадія Савченко провела 389 днів у слідчому ізоляторі, Максим Микитась – 262 дні, Сергій Пашинський – 72 дні.

Як відомо, Апеляційний суд Києва повинен був розглянути скаргу на запобіжний захід екснардепу Семену Семенченку, але розгляд перенесли на 3 вересня.

Нагадаємо, 25 березня цього року екснардепу Семену Семенченку вручили підозру у створенні на території України незаконного збройного формування.

14 липня Солом'янський райсуд Києва відпустив Семенченка з СІЗО під домашній арешт.

26 липня Семенченку знову змінили запобіжний захід на безальтернативне тримання під вартою у справі про незаконне створення приватної військової компанії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: