Побиття журналіста на Банковій: другого нападника відправили під домашній арешт

Читать на русском
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для другого підозрюваного у побитті журналіста після акції під Офісом президента.
Фото з відкритих джерел.

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для другого підозрюваного у побитті журналіста після акції під Офісом президента.

«Цілодобовий домашній арешт з браслетом до 15 жовтня», - написав у Twitter Стас Юрченко фотокореспондент «Ґрати».

У Києві після акції протесту побили журналіста: чи обіцяють політики якось захищати ЗМІВолодимир Зеленський обіцяв не допустити переслідування за критику влади, а Дмитро Разумков – вільний доступ журналістів в Раду.

Мова йде про Антона Голощапова, уродженця Львова.

Як відомо, другий підозрюваний у побитті фотокореспондента Олександра Кужельного неповнолітній. Через це Печерський районний суд Києва зробив закритим засідання із обрання йому запобіжного заходу.

Сьогодні суд також обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у побитті журналіста Микиті Губському. Він перебуватиме під вартою до 16 жовтня.

Нагадаємо, після акції протесту під Офісом президента на кореспондента видання «Букви» Олександра Кужельного було скоєно напад. Нападники знімали все, що відбувається, і згодом опублікували відеозапис.

Пізніше у «Нацкорпусі» заявили, що молодики вже «понесли покарання», а також перепросили у журналіста.

Наші аналітики з'ясували, чи обіцяють політики якось захищати ЗМІ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: