Швеція приєдналася до Кримської платформи

Читать на русском
Участь прем'єр-міністра підтверджує підтримку територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України з боку Швеції.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Прем'єр-міністр Швеції Стефан Левен і міністр оборони Пітер Хультквіст візьмуть участь в установчому саміті Кримської платформи 23 серпня.

Про це повідомляє пресслужба уряду Швеції.

«Кримська платформа»: чи вдасться запустити план із деокупації півостроваСаміт Кримської платформи приверне увагу не лише до теми Криму, але й до ідеї перезапуску системи міжнародної безпеки. Чи зможе масштабний дипломатичний саміт припинити російську агресію – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Прем'єр-міністр відвідає Київ 23 серпня, щоб взяти участь у відкритті української ініціативи Кримська платформа. У візиті також візьме участь Міністр оборони Петер Хультквіст», - сказано в повідомленні.

Також у пресслужбі додали, що участь прем'єр-міністра підтверджує підтримку територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України з боку Швеції.

Нагадаємо, загальна кількість учасників установчого саміту Кримської платформи знову збільшилася і тепер налічує чотири десятки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: