Апеляційний суд оголосив рішення щодо арешту Чауса

Читать на русском
Апеляційний суд Києва прийняв рішення у справі екссудді Дніпровського суду столиці Миколи Чауса Він залишив в силі рішення Вищого антикорупційного суду.
ua.news

У понеділок, 16 серпня, Апеляційний суд Києва ухвалив рішення у справі екссудді Дніпровського суду столиці Миколи Чауса. Він залишив в силі рішення Вищого антикорупційного суду.

Про це повідомив адвокат екссудді Ростислав Кравець.

Раніше Вищий антикорупційний суд відправив екссуддю Дніпровського районного суду Києва Миколу Чауса під цілодобовий домашній арешт до 18 серпня 2021 року.

Знайшовся і знову зник. Історія колишнього судді ЧаусаКолишнього суддю районного суду столиці знайшли у Вінницькій області, куди за ним приїхала українська спецслужба.

Нагадаємо, детективи НАБУ затримали Чауса у лікарні «Феофанія» 3 серпня. Йому було вручено клопотання про застосування запобіжного заходу.

30 липня екссуддю Чауса знайшли у Вінницькій області. До цього він переховувався у Молдові.

Як відомо, у 2016 році українські правоохоронні органи затримали суддю Чауса на хабарі 150 тис. дол. За винесення вироку в інтересах підсудних. Він сховав хабар в банки, які закопав у своєму городі.

Верховна рада України дала згоду затримати суддю і залучити його до кримінальної відповідальності, але екссуддя втік з країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: