У двох областях України росте динаміка госпіталізації (виправлено)

Читать на русском
Наразі Полтавська та Рівненська області, як і інші українські регіони, перебувають у «зеленій» зоні карантину, де діє мінімальна кількість обмежень карантину.
фото з відкритих джерел

У двох областях України рівень госпіталізації зростає швидше, ніж зазвичай – спостерігається ріст динаміки госпіталізації пацієнтів з коронавірусом. Попри це, на даний момент епідеміологічні показники відповідають «зеленій» зоні адаптивного карантину.

Про це йдеться у даних Міністерства охорони здоров'я.

Зазначається, що показники динаміки рівня госпіталізації хворих з коронавірусом не відповідають нормі у Полтавській та Рівненській областях.

  • Полтавська область - показник становить 58,8%.
  • Рівненська область - показник становить 56,7%.

При цьому, інші показники цих областей у нормі. Станом на сьогодні, 15 серпня, Полтавська та Рівненська області, як і інші українські регіони, перебувають у «зеленій» зоні карантину, де діє мінімальна кількість обмежень карантину.

Наразі Полтавська та Рівненська області, як і інші українські регіони, перебувають у «зеленій» зоні карантину, де діє мінімальна кількість обмежень карантину.
фото: МОЗ

Нагадаємо, що за минулу добу, 14 серпня, в Україні підтвердили ще 695 нових випадків коронавірусу. Серед інфікованих 50 дітей та 5 медичних працівників.

Окрім цього, у всьому світі за добу захворіло більш ніж півмільйона осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: