У Нідерландах продовжили карантин

Читать на русском
У Нідерландах продовжили карантин. До першого листопада усі карантинні обмеження будуть діяти.
Dutch News

У Нідерландах продовжили карантин. До першого листопада усі карантинні обмеження будуть діяти.

Про це повідомляє Dutch News.

Оголошено, що навчальні заклади знову відкриються 30 серпня. Однак в одній аудиторії може перебувати не більше 75 студентів, тест на коронавірус потрібно буде здавати двічі на тиждень, а за межами навчальних приміщень потрібно носити захисну маску. Обов'язковими вимогами також є дотримання дистанції 1,5 метра і миття рук. У школах учні також повинні носити маску і дотримуватися дистанції.

Як буде розвиватися пандемія COVID-19 восени: прогноз ученихОптимістичний і песимістичний прогноз учених щодо поширення COVID-19 восени в Україні, США, Індії.

Прем'єр-міністр Марк Рютте зазначив, що рішення щодо можливого скасування обов'язкового носіння захисної маски буде оголошено у вересні.

У свою чергу, міністр охорони здоров'я Уго де Йонг зазначив, що це буде залежати від кількості інфікованих коронавірусом.

Нагадаємо, мешканцям Нідерландів почали видавати безкоштовні тести на коронавірус. Таким чином, жителі країни зможуть пройти тестування до зустрічі із іншими людьми, наприклад, на роботі, в школі або на дні народження.

В Україні продовжили адаптивний карантин і режим надзвичайної ситуації до 1 жовтня 2021 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: