Бойовики обстріляли позиції ЗСУ, поранено двох військових – штаб

Читать на русском
Противник обстріляв позиції ЗСУ зі гармат калібру на менше ніж 122 мм і мінометів калібру 120 і 82 мм
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Проросійські бойовики на Донбасі обстріляли позиції Збройних сил України в зоні операції Об'єднаних сил. В результаті обстрілу поранення отримали двоє військовослужбовців української армії.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС 13 серпня.

Так, противник обстріляв позиції ЗСУ з гармат калібру на менше ніж 122 мм і мінометів калібру 120 і 82 мм. Обстріл стався в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

За рік «перемир'я» на Донбасі було зафіксовано понад 2 тисячі обстрілівРік тому на Донбасі набув чинності режим припинення вогню. Його підсумок – більш як 2 тисячі обстрілів і 53 загиблих військових.

«В результаті обстрілу отримали поранення два військовослужбовці Збройних сил України. Після надання першої медичної допомоги воїнів транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного захисника - середньої тяжкості, іншого - задовільний» - наголошується в повідомленні.

Українські військові відкрили вогонь у відповідь і придушили вогневі точки противника. Про факт ворожого обстрілу поінформували представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 13 серпня, бойовики обстріляли українські позиції поблизу населеного пункту Невельське. Інших порушень режиму припинення вогню на Донбасі з початку доби не зафіксували.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: