У США літак впав на житловий будинок, є загиблі

Читать на русском
Очевидці повідомили, що літак почав розвалюватися в повітрі ще до падіння. Уламки літального апарату розсипалися по половині району
Фото з місця подійВідкрите джерело

У США в місті Вікторія, штат Міннесота, приватний одномоторний літак Mooney M20 в результаті аварії впав на житловий будинок. Є жертви.

Про це повідомив місцевий телеканал FOX 9.

Після падіння літака на будинок почалася масштабна пожежа. З тих, хто перебував на борту літака, не вижив ніхто. Наразі кількість пасажирів літака встановлюють, низка ЗМІ повідомили про двох пасажирів. На землі, за попередніми даними, ніхто не постраждав.

Очевидці повідомили, що літак почав розвалюватися в повітрі ще до падіння. Уламки літального апарату розсипалися по половині району.

Mooney M20 - одномоторний легкий літак, популярний в США в авіаторів-любителів. Максимально він вміщує чотирьох осіб - пілота і трьох пасажирів.

Нагадаємо, в Україні в Івано-Франківській області легкомоторний спортивний літак впав на приватний житловий будинок. Загинув відомий український пілот, а також три громадянина США - пасажири літака.

У Департаменті Савоя на південному сході Франції зазнав аварії туристичний легкий літак. Загинули три людини, один пасажир серйозно травмований.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: