У ряді областей підвищений рівень пожежної небезпеки – ДСНС

Читать на русском
Рятувальники оголосили на 8-9 серпня надзвичайний рівень пожежної небезпеки в України. Стало відомо, які області під загрозою.
Фото з відкритих джерел

Рятувальники оголосили на 8-9 серпня надзвичайний рівень пожежної небезпеки в України. Стало відомо, які області під загрозою.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

8-9 серпня у східних, Сумській, Чернівецькій області та в Криму, 9 серпня й у Тернопільській та Київській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

При цьому синоптики на сьогодні, 8 серпня, оголосили штормове попередження. Декілька областей України накриють грози та шквальний вітер.

Нагадаємо, в Україні складні погодні умови стали причиною знеструмлення 55 населених пунктів у п'яти областях. Зазначається, що найскладніша ситуація в Полтавській області, там без електропостачання залишилися 17 населених пунктів. Згідно з повідомленням, до відновлення електропостачання залучили бригади обленерго.

У суботу, 7 серпня, у двох районах Харкова випав град, який пошкодив багато дерев. Раніше повідомлялося, що минулої доби південь України засипало снігом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: