Центр Києва перекриватимуть через репетицію параду

Читать на русском
У Київській державній адміністрації попередили про перекриття вулиць у центрі столиці 18, 20 та 22 серпня через репетицію військового параду до Дня Незалежності.
Фото з відкритих джерел

У Київській державній адміністрації попередили про перекриття вулиць у центрі столиці 18, 20 та 22 серпня через репетицію військового параду до Дня Незалежності.

Про це йдеться у повідомленні на сайті КМДА.

Як повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА, у дні репетицій 18, 20, 22 серпня та під час проведення заходів 24 серпня в місті передбачені масштабні перекриття руху транспорту.

18, 20, 22 серпня із 15:30 до 18:00 передбачене тимчасове обмеження руху на вул. Академіка Туполєва, просп. Перемоги, Маршала Рибалка, вул. В’ячеслава Чорновола, вул. Старовокзальній, вул. Жилянській, вул. Антоновича.

Із 15:30 до закінчення заходів, орієнтовно до 01:15, планується перекриття руху на вул. Великій Васильківській (на ділянці від Либідської пл. до вул. Хрещатик), вул. Хрещатик, вул. Михайлівській (на ділянці від вул. Володимирської до Майдану Незалежності), вул. Михайла Грушевського (на ділянці від Європейської пл. до Кріпосного пров.), Петрівській Алеї, Парковій дорозі, Володимирському узвозі, Боричевому узвозі, вул. Набережно-Хрещатицькій (від Боричевого узвозу зустрічною смугою до Нижнього Валу), Набережному шосе (від Дніпровського узвозу до вул. Набережно-Хрещатицької).

Три Дні Незалежності Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо святкуванняВолодимир Зеленський в 2020 році говорив, що військова техніка повинна бути на сході, а не в Києві на параді. В 2021-му військовий парад пройде за участю представників і техніки всіх сил сектору безпеки і оборони.

Із 19:00 до закінчення заходів, орієнтовно до 01:15, тимчасово обмежать руху транспорту на вул. Нижній Вал, вул. Глибочицькій, Глибочицькому проїзді, вул. В’ячеслава Чорновола, просп. Перемоги, вул. Старовокзальній, вул. Жилянській, вул. Антоновича.

«Звертаємо увагу, що детальний перелік вулиць, де перекриватимуть або обмежуватимуть рух транспорту під час репетицій параду військ та під час святкових заходів до Дня Незалежності, буде опублікований додатково», – наголошують у КМДА.

Також окремо повідомляється про зміни руху громадського транспорту в столиці. Окрім того, під час тренувань 18, 20, 22 серпня обмежать доступ громадян на території, прилеглі до місць проведення артилерійського салюту на Трухановому острові.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський презентував план святкування Дня Незалежності країни. У межах відзначення 30-річчя незалежності України відбудеться понад 150 святкових заходів по всій країні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: