У Запоріжжі підпалили каплицю УПЦ МП

Читать на русском

У Запоріжжі невідомий підпалив двері в каплиці імені Петра Калнишевського УПЦ МП. Постраждалих немає, палія шукають.
фото поліція Запоріжжя

У Запоріжжі невідомий підпалив двері у каплиці імені Петра Калнишевського, яка належить Запорізькій єпархії Української православної церкви Московського патріархату.

Про це повідомляє пресслужба поліції Запорізької області.

У Рівному підпалили автомобіль депутата облрадиПоліція Рівненської області повідомила про підпал автомобіля депутата обласної ради та почала досудове розслідування.

Недобудована каплиця розташована у Запоріжжі по вулиці 40 років Перемоги. Інцидент стався 6 серпня близько 3:30 ночі. Невідомий облив легкозаймистою рідиною двері каплиці, почалася пожежа.

Прибулі за викликом рятувальники загасили пожежу вже через 10 хвилин. Вогонь пошкодив вхідні двері до приміщення. Постраждалих немає.

Слідчі та експерти-криміналісти ретельно обстежили прилеглу територію і вилучили пластикову пляшку із залишками легкозаймистої речовини і запальничку. Поліція встановлює причетних до підпалу, а також вилучає записи з камер відеоспостереження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 10 років.

Нагадаємо, раніше у Полтавській області підпалили авто місцевого депутата.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: