В УАФ назвали ім’я нового головного тренера збірної України

Читать на русском
Голова комітету збірних УАФ Мирон Маркевич заявив, що новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров
Wikimedia Commons

Голова комітету збірних УАФ Мирон Маркевич заявив, що новим головним тренером збірної України стане Сергій Ребров

Про це Маркевич заявив у інтерв'ю Meta-ratings.com.ua.

Зазначають, що офіційно Реброва як головного тренера представлять 9 серпня. Водночас Маркевич, який також претендував на роль очільника збірної, заявив про свою підтримку кандидатури Реброва.

«Користуючись нагодою, хочу побажати Сергію Реброву, якого 9 серпня призначать новим головним тренером національної збірної України, успіхів», – сказав він.

Ми всі хворі футболом і за футбол помремо. Колонка Леоніда ШвецяСкандал з новою формою збірної України з футболу зачепив навіть тих, хто не відрізнить Ігоря Суркіса від Григорія.

Фахівець, який також претендував на посаду головного тренера збірної заявив, що залишає свою посаду в Українській асоціації футболу.

Додамо, з початку червня 47-річний Сергій Ребров тренує клуб «Аль-Айн» з ОАЕ. Однак джерела видання Sport.ua запевняють, що Ребров уже домовився з цією командою про розрив контракту.

Нагадаємо, тренер соборної України Андрій Шевченко залишає свою посаду. Він очолював збірну останні п'ять років.

Шевченко став головним тренером збірної України у 2016 році. Він керував командою під час Чемпіонату Європи з футболу, який відбувся у 2021 році (Євро-2020). Збірна дійшла до чвертьфіналу, де програла збірній Англії з рахунком 0:4.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: