Зведення ООС: бойовики три рази порушили «тишу» на Донбасі

Читать на русском
Від початку доби, 7 серпня, російсько-окупаційні війська три рази порушили режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів загинув український військовий, ще один отримав поранення.
Міноборони України

Від початку доби, 7 серпня, російсько-окупаційні війська три рази порушили режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів загинув український військовий, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення несумісні з життям. Ще один військовий дістав поранення. Стан здоров’я воїна – середньої важкості.

Так, у напрямку селища Піски російські найманці обстріляли позиції українських захисників з протитанкових ракетних комплексів. Також окупанти застосували протитанкову керовану ракету по автокрану, який надавав допомогу місцевим жителям щодо відновлення пошкодженої цивільної інфраструктури у населеному пункті Піски.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

Зокрема, поблизу населеного пункту Шуми ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

«Крім того, у Луганській області зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування», – додають у повідомленні.

На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 6 серпня, зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: