В одному з міст України півтора місяця не фіксують нових випадків COVID

Читать на русском
У Моршині (Львівська область) від COVID повністю вакциновано майже 70 відсотків населення. Уже півтора місяця там немає жодного хворого на коронавірус.
mmhealth.org

У Моршині (Львівська область), де від COVID-19 повністю вакциновано 2/3 населення, немає жодного хворого на коронавірус. Останній випадок захворювання у місті було зафіксовано 20 червня.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ, 5 серпня.

Вакцинація від COVID-19: як довго зберігається імунітетЧерез скільки місяців після вакцинації від коронавірусу починає знижуватися рівень антитіл – на інфографіці.

Як відомо, у Моршині проходить пілотний проєкт з максимально широкого охоплення щепленнями від COVID-19 (станом на 2 серпня однієї дозою щеплено 72,4% дорослого населення, двома дозами - 66%).

«Зараз в Моршині немає зареєстрованих нових хворих на COVID-19. Останній випадок захворювання був зафіксований 20 червня», - йдеться в повідомленні.

У МОЗ уточнили, що 90% від усіх вакцинованих прищеплювали вакциною Sinovac (CoronaVac). Також щеплення здійснювали вакцинами AstraZeneca і Pfizer-BioNTech (Comirnaty).

Всього у Моршині проживає 4239 осіб, 800 з них - діти до 18 років.

Нагадаємо, станом на 5 серпня в Україні зробили 6 070 323 щеплення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: