Поліція розслідує інцидент з нардепом Качурою та мером Конотопа

Читать на русском
Поліція почала розслідування за фактом нападу на нардепа Качуру в Конотопі. Його на засіданні міськради мер міста Семеніхін облив водою. Почалася бійка.
Олександр Качурафото sluga-narodu.com

Поліція відкопала кримінальне провадження за фактом інциденту за участю народного депутата фракції «Слуга народу» Олександра Качури під час засідання Конотопської міськради.

Про це повідомила пресслужба СН у четвер, 5 серпня.

«Під час засідання нардеп порушив питання проблем міста, зокрема поганої якості водопровідної води, яку не можна пити або використовувати для приготування їжі. Він продемонстрував зразок цієї води у пляшці, яку йому передали мешканці міста, та попросив мера Артема Семініхіна перевірити її якість. Замість відповіді мер спробував облити депутата водою, до штовханини долучилася охорона Семініхіна та просто у залі сталася бійка», - описали ситуацію у «Слузі народу».

Відео інциденту оприлюднили ЗМІ.

У той же час сам Семеніхін у відеозверненні в Facebook заявив, що Качура спровокував його, «поливаючи брудом» місто. Він також заявив, що Качура шантажував його, погрожуючи перешкоджати його діяльності та ініціювати відкриття кримінальних проваджень проти нього, якщо мер міста не виконуватиме його вказівки.

Нагадаємо, у липні в Верховній раді на народного депутата від СН Микиту Потураєва прямо під час брифінгу накинулася скандальна активістка Ірма Крат.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: