Активістку, яка напала на нардепа, позбавили акредитації у Раді

Читать на русском
Комітет ВР з питань свободи слова позбавив акредитації у парламент активістку та журналістку Ірму Крат, яка накинулася на нардепа Микиту Потураєва.
скріншот з відео

Комітет Верховної ради з питань свободи слова ухвалив рішення про позбавлення акредитації у парламенті активістки та журналістки Ірми Крат, яка вчора накинулася на нардепа СН Микиту Потураєва.

Про це у п'ятницю, 2 липня, повідомив голова підкомітету з питань права громадян на інформацію Комітету Верховної ради з питань свободи слова Тетяна Циба (фракція «Слуга народу»), передає Укрінформ.

На нардепа СН у Раді напала жінкаУ Верховній раді на народного депутата від Слуги народу Микиту Потураєва прямо під час брифінгу накинулася скандальна активістка Ірма Крат.

«Комітет ухвалив рішення про позбавлення її акредитації та засудив її дії», - сказала Циба.

Нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич, який є головою Комітету з питань свободи слова, додав, що питання перегляду інших журналістських акредитацій не піднімалося.

Нагадаємо, 1 липня Ірма Крат зірвала брифінг нардепів від «Слуги народу» у Верховній раді. Вона напала на голову парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микиту Потураєва. Крат вдарила його кулаком в обличчя, а також намагалася побити своєю сумкою.

Раніше у залі Ради сталася бійка після заяви Микити Потураєва щодо фракції ОПЗЖ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: