Зведення ООС: бойовики 9 разів порушили режим тиші

Читать на русском
Бойовики на Донбасі 9 разів за останню добу порушили режим припинення вогню. Вони обстрілювали позиції українських військових з мінометів і гранатометів й мінували території.
Штаб ООС(архів).

Бойовики на Донбасі 9 разів за останню добу порушили режим припинення вогню. Вони обстрілювали позиції українських військових з мінометів і гранатометів й мінували території.

У районі населеного пункту Золоте-4 збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції зі стрілецької зброї. У напрямку населеного пункту Світлодарськ ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї, інформує штаб ООС.

За рік «перемир'я» на Донбасі було зафіксовано понад 2 тисячі обстрілівРік тому на Донбасі набув чинності режим припинення вогню. Його підсумок – більш як 2 тисячі обстрілів і 53 загиблих військових.

Біля Луганського противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецької зброї. А біля Широкиного окупанти обстрілювали наші позиції з мінометів 82-го калібру.

Біля Водяного на Приазов'ї противник вів вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів. У напрямку Водяного біля Донецька бойовики застосовували міномети 82-го калібру.

У бік Авдіївки окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем.

Також в Луганській області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату.

У районі населеного пункту Майорськ ворог здійснював дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

Бойових втрат серед військових Збройних Сил України немає.

Станом на 7 годину ранку, 4 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: