Війна на Донбасі: 7 обстрілів, поранений український військовий

Читать на русском
При цьому, станом на 7 годину ранку 1 серпня зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню.
фото з відкритих джерел

За добу 31 липня зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, поранено одного українського бійця.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Зазначається, що за минулу добу окупанти 7 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

«Протягом минулої доби, 31 липня, зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ», - йдеться у повідомленні.

За рік «перемир'я» на Донбасі було зафіксовано понад 2 тисячі обстрілівРік тому на Донбасі набув чинності режим припинення вогню. Його підсумок – більш як 2 тисячі обстрілів і 53 загиблих військових.

Повідомляється, що неподалік Водяного, що на Приазов’ї, противник 4 рази обстрілював позиції українських воїнів з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У напрямку населеного пункту Шуми російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля Новолуганського ворог відкривав вогонь з підствольних гранатометів.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

В результаті обстрілів один військовий зі складу Об'єднаних сил дістав осколкове поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан пораненого – середньої тяжкості.

При цьому, станом на 7 годину ранку 1 серпня зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню.

Біля населеного пункту Авдіївка збройні формування Російської Федерації обстріляли українські позиції з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, що протягом доби, 30 липня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Раніше ми писали, як змінювалася риторика президента щодо Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: